BESTE KOOP; De Buyer Pannenkoeken pan "voor levenslang plezier"
BESTE KOOP; De Buyer Pannenkoeken pan "voor levenslang plezier"

BESTE KOOP; De Buyer Pannenkoeken pan "voor levenslang plezier"

Dec 01, 2024Robin Mosk

De Buyer pannen voor de pannenkoek mixen van TX Pannenkoek.

De pannen van de Buyer zijn al generaties lang geliefd bij chefs en professionals in de internationale keuken. Geen wonder dat ook de echte “thuiskoks” de voordelen van zo'n robuuste stalen pan hebben ontdekt. Door het hoge koolstofgehalte is de pannen oersterk en ontwikkel je in het gebruik van een geweldige natuurlijke baklaag. Het staal bevat geen schadelijke chemische stoffen, zoals pannen met een synthetische anti-aanbak- of -kleeflaag. en zijn dus “puur natuur”. Je kunt met een gerust hart stalen kookgerei als spatels of messenger in de pan gebruiken, zonder dat je voedsel in aanrakingen komt met ongezonde stoffen.

De pannen van De Buyer kun je letterlijk overal en op elke warmtebron gebruiken, of je nu werkt met open vuur in de buitenkeuken, op gas, inductie, of een elektrische kookplaat.

 

Stappenplan voor een levenslange garantie!

 

  1. Zet de pan op de gedeeltelijke warmtebron en bedek de bodem met een ondergrondse zonnebloemolie.
  2. Laat de pan met de olie verwarmen tot de olie begint te walmen.
  3. Laat de olie afkoelen in de pan en verwijder daarna de olie.
  4. Maak de pan altijd schoon met enkel heet water en een borstel en maak hem daarna droog. 
  5. Gegarandeerd heb je er nu levenslang plezier van.
    "Laten we die pannenkoek bakken"
  6. In deze pannen met de pannenkoek mixen ben je zo de ster in jouw keuken en geniet je van de beste en lekkerste pannenkoeken.

Meer recepten van onze Chef TX Pannenkoek

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter