Chefs serveertips

  • stroop – poedersuiker  
  • boerenjongens – jam – siroop 
  • ijs – vanilleijs – chocoladeijs – vruchtenijs   
  • chocolade – karamel 
  • slagroom 

appel – aardbei – framboos – bramen – bessen

  • kaas – spek – stroop 
  • champignon – spek – ui 
  • verse groenten – zeegroenten 
  • carpaccio – parmezaan – pijnboompitten – pesto – p+z 
  •  ham – lamsham

Recept;

op basis van 6 pannenkoeken

in 3 stappen klaar !

  1. Doe 250 gram TX Pannenkoekmix in een kom, met 250 ml melk en roer deze glad.

  2. Voeg de volgende 250 ml melk toe en meng tot een glad beslag zonder klontjes. 

  3. Verwarm de pan voor, voeg de boter toe tot deze warm is en verdeel in de pan, voeg hierna de gewenste hoeveelheid pannenkoeken beslag toe en bak ongeveer 2 minuten om en om aan iedere kant tot een overheerlijke licht bruine pannenkoek, en smullen maar. 

Pannenkoeken maken is nog nooit zo leuk geweest 🎉

Ingrediënten

Materialen

Tip heeft u klontje gebruik een mixer of staafmixer